Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemný játrovo-vepřový krém

fotka Jemný játrovo-vepřový krém
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Jemný játrovo-vepřový krém:

dle chuti: mletá sladká paprika a sůl  | dle chuti: majoránka  | 100 g vepřová kýta  | 100 g hovězí játra  | 2 lžíce máslo  | dle chuti: mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu Jemný játrovo-vepřový krém:

Játra omyjeme studenou vodou, osušíme, pečlivě odblaníme a nakrájíme na kostky. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na velmi tenké nudličky.
Játra i masové nudličky osmahneme na tuku při vysoké teplotě asi 3 minuty a pak podusíme ještě asi 5 minut při střední teplotě.
Hotová játra s masem rozmixujeme do krému, který osolíme a okořeníme. Jemný játrovo-vepřový krém podáváme vychlazený.



Fotky receptu Jemný játrovo-vepřový krém:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemný játrovo-vepřový krém
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles