500 g velké brambory
| olivový olej
| podle chuti česnek
| čerstvý rozmarýn
| 4 rajská jablíčka
| 1 cuketa
| 200 g mozzarella
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Ježaté brambory:
Brambory dobře omyjeme a nařízneme jako na kolečka, ale aby se nerozpadly. Na pánvi rozpálíme olivový olej, v něm opečeme nadrobno posekaný česnek a nasekaný čerstvý rozmarýn. Do nakrojené brambory vkládáme střídavě plátek mozzarelly, rajského jablíčka a mladé cukety. Nakonec celou bramboru posypeme opečeným česnekem s rozmarýnem a dáme péci do rozpálené trouby. Nejlépe chutná ještě horké doplněné zeleninovým salátem.
Fotky receptu Ježaté brambory:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!