Postup přípravy receptu Kačíkovo kuřecí rizoto:
Osolíme vodu a dáme ji vařit - až zavaří, vložíme do ní 3 varné sáčky rýže.
Mezitím si na větší pánvi připravíme trochu tuku na smažení a kuřecí maso na nudličky (nesolit a ani jinak nechutit). Necháme maso orestovat a pak přidáme vykapanou Mexickou směs (tj. hrášek, kukuřice a paprika od firmy Bonduelle). Ještě si do odměrky připravíme 300 ml vody (dle návodu na Čínské pánvi u Vitany) a sáček Vitany smícháme právě s touto vodou. Důkladně obsah sáčku smícháme s vodou a vlijeme na pánev, kterou se snažíme hodně často míchat, aby se obsah nepřipálil a také proto, aby vše dostalo tu výbornou chuť a vůni Čínské pánve.
Jakmile je rýže uvařená a i maso se zeleninou v omáčce je hotovo, vezme větší mísu a vše důkladně promícháme, aby vznikla ucelá směs.
Podáváme za tepla - jako studené není moc dobré.