Vložil: | kacik85 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kačíkův zeleninový salát Gazpacho (chlazený):
1 šálek rajčat
| 1/2 šálku celeru
| 1/2 šálku salátové okurky
| 1/2 šálku zelené papriky
| 1/2 šálku jarní cibulky
| 3 lžíce vinného octa
| 2 stoužky česneku
| 2 lžičky posekané petrželové natě
| trochu soli
| trochu pepře
| 1/2 lžičky worcestrové omáčky
Postup přípravy receptu Kačíkův zeleninový salát Gazpacho (chlazený):
Rajčata oloupeme, zbavíme semen a nakrájíme na malé kousky. Celer posekáme najemnou. Okurku a jarní cibulku nakrájíme na kolečka. Zelenou papriku na proužky či kostičky, záleží jen na Vás. Veškerou zeleninu dle rozpisu množství dáme do jedné velké misky. Přidíme vinný ocet, sůl a pepř dle chuti. Dále najemno posekané stroužky česneku, petrželovou nať. Nakonec přidáme worcestrovou omáčku a vše pečlivě promícháme a dáme na noc do lednice.
Tento výborný salát se velmi hodí jako příloha ke kuřecímu masu upravenému na přírodní způsob. Salát podávejte vždy dobře vychlazený, proto doporučuji, abyste ho udělali večer a skutečně ho nechali přes celou noc v ledničce.
Fotky receptu Kačíkův zeleninový salát Gazpacho (chlazený):
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!