Použité suroviny receptu Kapusta na kmíně dušená s jablky :
2 lžíce olivového oleje
| 150 g anglické slaniny
| 3 cibule
| 2 jablka
| kmín
| 1/2 kapusty
| 300 ml zeleninového vývaru
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Kapusta na kmíně dušená s jablky :
Olej rozehřejeme v kastrolu a vsypeme na něj pokrájenou slaninu. Vysmažíme ji dozlatova a dokřupava. Vyjmeme a necháme okapat přebytečný tuk. Do kastrolu vsypeme na osminky nakrájenou cibuli a osmahneme asi 5 minut. Přidáme oloupaná a na kousky nakrájená jablka, kmín a přikryté podusíme dalších 5 minut. Zalijeme vývarem a odkryté vaříme dalších pět minut, až se množství vývaru zmenší na polovinu. Vmícháme pokrájenou kapustu a asi 4 minuty povaříme. Vsypeme slaninu a dobře vše promícháme. Stáhneme z ohně, osolíme a opepříme. Podáváme samostatně nebo jako přílohu k vepřové pečeni.
Fotky receptu Kapusta na kmíně dušená s jablky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!