150 g kapusty
| 30 g ryže
| 50 g žampionů
| 50 g rajčat
| 50 g eidamu
| nízkotučný jogurt
| sůl
| rostlinný olej
Postup přípravy receptu Kapusta po italsku:
Postup:
Očištěnou kapustu uvaříme v osolené vodě a necháme vychladnout. Ve vodě z kapusty uvaříme rýži. Větší část kapusty rozebereme, listy rozložíme na dno vymaštěného pekáče a pokryjeme rýží. Na ni klademe kolečka rajčat a na oleji opečné plátky žampionů. Osolíme, podle chuti okořeníme, pokapeme olejem, přikryjeme zbylými listy kapusty a polijeme jogurtem. Pečeme v troubě a před dokončením posypeme strouhaným sýrem a dopečeme.
Fotky receptu Kapusta po italsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!