1 kapusta střední velikosti
| 2 velké syrové brambory
| 3 rajčata
| 140 g másla
| šálek vody
| půl lžičky zázvoru
| půl lžičky papriky
| čtvrtina lžičky hřebíčku
| čtvrtina lžičky skořice
| půl lžičky cukru
| sůl
Postup přípravy receptu Kapusta z Indie:
Očištěnou a opranou kapustu rozkrájíme na jemné proužky. Oloupané brambory rozkrájíme na plátky tlouštky asi půl centimetru, osušíme je a osmažíme v rozpuštěném horkém másle. Rajčata rozkrájíme na čtvrtky. Brambory opečené dozlatova vyjmeme a osolíme a na témže másle osmažíme dohněda kapustu. Přidáme všechno koření roztlučené ve hmoždíři, rajčata, sůl a cukr. Podlijeme vodou a asi 10 minut dusíme. Při podávání obložíme osmaženými bramborami.
Fotky receptu Kapusta z Indie:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!