Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kapustníky (zelňáky)

fotka Kapustníky (zelňáky)
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kapustníky (zelňáky):

30 dkg hrubá mouka  | 3 dkg máslo, hera  | 3 dkg cukr krupice  | 1 dkg kvasnice  | 1/2 kg zelí  | 3 dkg sádlo, máslo nebo olej  |  cukr krupice na posypání  |  sádlo, máslo, či olej na potření  | 1 vejce  |  sůl  |  mléko

Postup přípravy receptu Kapustníky (zelňáky):

Do mouky přidáme rozpuštěný tuk, vejce, sůl, cukr, kvasnice, vlažné mléko a vypracujeme tužší těsto, které necháme vykynout.
Na tuku uděláme karamel, přidáme nadrobno nastrouhané zelí, posolíme a dusíme.
Vykynuté těsto vyhážeme lžíci na desku, roztáhneme a plníme vychladlou náplní. Po zabalení dáme na vymaštěný plech dále od sebe a dokola rukou roztlačíme. Necháme vykynout. Potřeme hodně rozpuštěným tukem a pečeme ve středně teplé troubě.
Upečené posypeme mletým cukrem.


Fotky receptu Kapustníky (zelňáky):

Kapustníky (zelňáky)
Kapustníky (zelňáky)
Fotky vložil: vilka 
Hodnocení receptu Kapustníky (zelňáky)
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !