10 ks vajec
| 250 g majonézy
| 250g bílého jogurtu
| 50 ml mléka
| 2 lžíce kari koření
| 1 lžíce kaparů
| mletý pepř, sůl, špetku cukru
| zelenou petrželku na ozdobení
Postup přípravy receptu Kari vejce:
Vejce uvaříme natvrdo. Potom je rychle ochladíme ve studené vodě, pečlivě oloupeme a nožem rozpůlíme. Majonézu promícháme s bílým jogurtem. Je-li příliš hustá, můžeme ji zředit trochou mléka. Okořeníme mletým pepřem, kari a chuť doladíme solí a špetkou cukru. Nakonec přidáme jemně usekané kapary. Vejce přelijeme na talířku pikantní omáčkou a ozdobíme několika snítkami zelené petrželky. Kari vejce podáváme s pečivem.
Fotky receptu Kari vejce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!