Postup přípravy receptu Káva organza:
Kapučíno a instatní kávu vsypeme do vysoké sklenice a zalijeme horkou vodou asi do její 1/3, poté přidáme nanukový dort a dolijeme zbytek vody. Po chvíli se nám vytvoří slibovaná barevná kombinace. Vršek zalijeme vaječným koňakem a posypeme skořicí.
Pokud by se tento nápoj ženám, které dbají na štíhlou linii, zdál příliš sladký a kalorický, můžete instantní kapučíno nahradit variantou bez cukru nebo i bez kofeinu. Polárkový dort pak také lze vybírat buď na bázi rostlinného tuku či vyrobeného na bázi smetany. Všechny tyto výrobky jsou dostupné v běžných obchodních řetězcích.
Tato káva je výborným smetanovým osvěžením pro horké letní večery. Navíc je velice dekorativní a Vaše návštěva jistě ocení její barevné složení. Na její přípravu nepotřebujeme profesionální pressovač a přesto docílíme podobné kvality a vzhledu.