2 lžíce kávového likéru (Tia Maria, Kahlua nebo Toussaint)
| 350 g hořké čokolády
| 5 lžic šlehačky
| 125 g bílé čokolády
| 125 g mléčné čokolády
Postup přípravy receptu Kávové bonbony:
Ve vodní lázni nechte roztát 225 g hořké čokolády, přidejte likér a šlehačku. Nechte vychladnout a dobře ušlehejte, dejte na 4 hodiny do ledničky ztuhnout. Hmotu rozdělte na 24 stejných dílů a vyválejte kuličky. Dejte opět do chladna nejméně na 1 hodinu ztuhnout. Každou zvlášť nechte roztát bílou, mléčnou a zbytek hořké čokolády. Do každé opatrně namočte 8 bonbonů a rozložte je na pergamen. Uschovejte v chladném místě.
Fotky receptu Kávové bonbony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!