Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kedlubny plněné hříbky

fotka Kedlubny plněné hříbky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kedlubny plněné hříbky :

8 kedluben  | 300 g hříbků, nebo směsi hub naložených v octě,možno i čerstvé  | 1 cibule  | 50 g másla  | 1/4 l kysané smetany  |  sůl

Postup přípravy receptu Kedlubny plněné hříbky :

Kedlubny jen omyjeme neloupáme a upečeme je tak v horké troubě do měkka. Po vyndání je necháme prochladnout a troubu necháme zapnutou. Až kedlubny vychladnou, aby nás nespálily, tak je teprve oloupáme a vykrájíme střed- použijeme ho třeba do polévky. Na části másla zpěníme drobně pokrájenou cibuli, hříbky, nebo směs hub necháme okapat a nakrájíme vše smícháme dohromady a posolíme dle chuti. Touto směsí naplníme kedlubny, naskládáme do pekáčku, poklademe je máslem, zakryjeme pokličkou, nebo alobalem a zapečeme.Tak po 15 minutách přidáme kysanou smetanu a ještě necháme v troubě zrůžovět.
Můžeme udělat i z čerstvých hub, ale ty po pokrájení chvíli podusíme na té zpěněné cibulce a pak je pokapeme citronem.


Fotky receptu Kedlubny plněné hříbky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kedlubny plněné hříbky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !