Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.06. 2025
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kedlubny po maďarsku

fotka Kedlubny po maďarsku
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Kedlubny po maďarsku:

1/2 kg kedluben  |  zeleninový vývar  |  sladká paprika  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | 1 větší sýrový brambor  | 1 cibule  | 1 lžíce másla  | 1 lžíce citrónové šťávy  | 1 lžička medu

Postup přípravy receptu Kedlubny po maďarsku:

Kedlubny očistíme, oloupáme a nakrájíme na tenké plátky. Na pánvi osmahneme na másle jemně pokrájenou cibuli, přidáme krájené kedlubny a lžičku medu. Vsypeme sladkou nebo pálivou papriku, rajčatový protlak a jemně nastrouhaný sýrový brambor. Podlejeme zeleninovým vývarem, jemně osolíme a dusíme asi 20 minut do měkka. Hotový pokrm dochutíme citrónovou šťávou a hráškem másla.


Fotky receptu Kedlubny po maďarsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kedlubny po maďarsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles