Postup přípravy receptu Kedlubny se dvěma omáčkami:
1. Na cibulovou omáčku oloupeme a jemně pokrájíme cibuli a umixujeme ji s kukuříčnými zrny. Přimícháme kečup a olej, osolíme a opepříme.
2. Na omáčku karí oloupeme a rozčtvrtíme banán. Umixujeme s majonézou a zakysanou smetanou a ochutíme karí, cukrem, solí a pepřem.
3. Mandle nasucho upražíme dozlatova na tefalové pánvi a posypeme jimi obě omáčky.
4. Kedlubny oloupeme a nakrájíme na plátky silné 1 cm. Ve vroucí osolené vodě povaříme asi 8 min. Pak scedíme a necháme okapat.
5. Vejce rozšleháme. Smícháme strouhanku, ořechy, sůl, pepř a bylinky. Kedlubnové plátky postupně obalujeme v mouce, vejcích a strouhance a smažíme na přepuštěném másle dozlatova.
Fotky receptu Kedlubny se dvěma omáčkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!