Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Klopsy z uzené ryby:
600 g uzené ryby (tolstolobik, kapr, amur, makrela, aj.)
| 100 g strouhaného tvrdého sýra
| 2 nakládané okurky
| 1 lžíce kopru
| drcený pepř
| strouhanka
| 2 vejce
| olej
Postup přípravy receptu Klopsy z uzené ryby:
Maso z uzené ryby zbavíme kostí a kůže. Vložíme je do mísy, přidáme vejce, storuhaný sýr, nastrouhané okurky, kopr, podle chuti pepře a vidličkou rozmačkáme a promícháme. Směs mírně zahustíme strouhankou, aby bylo možno tvarovat malé kuličky. Ty lehce obalíme ve strouhance a mírně je zploštíme. Klopsy zvolna smažíme na mírně rozehřátém oleji dorůžova. Jako přílohu podáváme bramborovou kaši nebo vařené brambory.
Fotky receptu Klopsy z uzené ryby:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!