1 houskový knedlík
| 1 vejce
| trochu mléka
| 1 špetka soli
| dle chuti: hořčice nebo kečup
| dle chuti: sterilovaná nebo čerstvá zelenina
| 1 cibulka
| dle potřeby: olej na smažení
Postup přípravy receptu Knedlíkové tousty:
Na pánvi rozehřejeme olej, v talíři rozšleháme vejce, přidáme trochu mléka a osolíme. Knedlík si nakrájíme asi na centimetrové plátky a namočíme do rozšlehaného vejce s mlékem. Vložíme do rozehřátého oleje a usmažíme z obou stran dozlatova. Mezitím si očistíme a nakrájíme zeleninu. Osmažené tousty potřeme hořčicí nebo kečupem, ozdobíme zeleninou a cibulí. Ihned podáváme.
Fotky receptu Knedlíkové tousty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!