Postup přípravy receptu Kokosky s kokosovým krémem:
Troubu předehřejte na 160 °C. Bílky se solí ušlehejte do polotuha. Přidejte cukr a šlehejte, až získáte tuhý, lesklý sníh. Přimíchejte tvaroh a kokos. Na plech vyložený pečicím papírem nanášejte lžičkou hromádky asi tři centimetry od sebe. Zploštěte na třícentimetrové placičky. Pečte, až okraje začnou zlátnout; trvá to devět až deset minut. Upečené kokosky přesuňte na mřížku k vychladnutí.
Elektrickými metlami utřete máslo, kokosový krém a ztužený tuk, asi minutu. Přidejte cukr i tresť a šlehejte, až bude směs nadýchaná – zhruba za dvě minuty. Náplní hned spojujte kokosky, plochou stranou k sobě.
Fotky receptu Kokosky s kokosovým krémem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!