125 g másla
| 80 g cukr moučka
| 175 g hladké mouky
| 1 lžíce kakaa
| 200 g bílé čokolády
| 25 g ztuž.tuku
| 100 g strouhaného kokosu
| 1 lžíce kokos.likéru,nrbo rumu
| 6 lžic smetany na vaření
| bílou čokoládu na zdobení
Postup přípravy receptu Kokosové tolárky:
Máslo s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme mouku s kakaovým práškem a vypracujeme hladké těsto, které dáme na hodinu do chladu odležet. Na pomoučeném válu vyválíme a vykrajujeme kolečka a průměru asi 5 cm, dáme na plech s pečícím papírem a upečeme. Čokoládu rozpustíme, přidáme tuk a po rozpuštění přimícháme kokos, smetanu a nakonec kokosový likér, nebo rum. Kolečka slepujeme kokosovou náplní po dvou a každý tolárek ozdobně pocákáme bílou čokoládovou polevou.
Fotky receptu Kokosové tolárky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!