250 g kokosu
| 250 g másla
| 250 g hladké mouky
| 500 g moučkového cukru
| 3 lžíce rumu
| 1/2 prášku do pečiva
| 1 vanilkový cukr
Postup přípravy receptu Kokosoví nafoukánci:
Ze všech surovin vypracujeme tužší těsto, které tence namačkáme do vysypaných formiček. Pečeme do světle růžova. Cukroví by se během pečení mělo pěkně
nafouknout, takže uvnitř vznikne dutinka. Nesmí se přepéct, jinak klesne. Nakonec upečené vyklápíme z formiček a ukládáme do krabice úplně vychladlé.
Troubu vyhřejeme na 200 °C a po vložení formiček stáhneme na 180 °C.
Fotky receptu Kokosoví nafoukánci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!