Použité suroviny receptu Kořeněné křupavé brambory:
1 kg brambor nakrájených na osminky
| 20 g rozpuštěného másla
| 1 lžíce kari koření nebo koření garam masala
| k namáčení:
| 1 lžíce dijonské hořčice
| 1 lžička tekutého medu
| 5 lžic majonézy
| sůl
Postup přípravy receptu Kořeněné křupavé brambory:
Přísady k namáčení prošleháme v misce a uložíme do chladna.
Brambory povaříme 5 minut ve slupce. Troubu předehřejeme na 200°C. Máslo smícháme v míse s kořením, vsypeme do něj scezené a osušené brambory, důkladně promícháme, rozložíme na dva plechy a pečeme 20-25 minut.
Namáčíme do vychladlé směsi.
Fotky receptu Kořeněné křupavé brambory:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!