Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Kovbojský kaviár:
420 g normálních fazolí
| 420 g konzerva kukuřice
| 420 g konzerva fazolí vigna čínská
| 1 červená paprika, posekaná
| 1 zelná paprika, posekaná
| 3-4 zelená šalotky, na plátky nakrájené
| 420 g konzerva malého hrášku
| 60 ml oleje
| 60 ml olcta
| 5 lžic cukru
Postup přípravy receptu Kovbojský kaviár:
Slít všechny fazole, hrášek a kukuřici, propláchnout je a nechat pořádně okapat. Vložit je do mísy.
V malém hrnku smíchat olej s octem a cukrem. Přivéct do varu a vařit tak dlouho, až se cukr rozpustí.
Nalít na fazole se zeleninou a podávat s česnekovými topínkami, nebo na sucho opraženým plochým chlebem.
P.S.: Připravuje se dopředu a čím déle se marinují tím chutnější fazole se zeleninou jsou. Nebojte se zaměnit některé fazole za jiné, nebo jinou zeleninu. Fazole, kukuřice a hrášek můžou být zmražené a trochu po rozmražení povařené.
Fotky receptu Kovbojský kaviár:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!