Postup přípravy receptu Královská vegetariánská pánev:
Rýžové těstoviny uvaříme podle návodu. Do vody přidáme sójovou omáčku (přibližně 1 polévkovou lžíci na 500 ml vody). Po slití těstovin si je dáme do misky a lehce polijeme olejem, aby se těstoviny neslepily.
Sójové maso či granulát ze sójového masa uvaříme podle návodu, do vody přidáme kostičku masoxu. Po uvaření vybíráme sítkem a z části vymačkáme nasáklou vodu. Přidáme k těstovinám do misky a promícháme.
Na pánvi si lehce rozehřejeme olivový olej a přidáme mraženou královskou zeleninu nebo jinou vlastní chuti. Je to výborné např. z mini mrkviček, květáku, kukuřice, listového hrubě nasekaného špenátu, zelených fazolek apod. Lehce osmažíme. Pokapeme sójovou omáčkou a klasikem. Zamícháme. Poté okořeníme a ochutíme vegetou, mletým pepřem, sušenou bazalkou, provensálským kořením a oreganem. Zamícháme a dusíme do ideálního stavu zeleniny.
Když je zelenina měkká a uvařená, přidáme protlak a ostrý kečup, kterým si můžeme vytvořit řidší konzistenci. Chviličku povaříme, přidáme z misky těstoviny se sójovým masem, zamícháme a po chvíli odstavíme.
Královskou vegetariánskou pánev podáváme bez přílohy.