Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kravince

fotka Kravince
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Kravince:

300 g ovesných vloček  | 50 g hladké mouky  | 1 lžička prášku do pečiva  | 180 g cukru  | 1 ks vanilkový cukr  | 100 g hery  | hrst posekaných ořechů  |  rozinky

Postup přípravy receptu Kravince:

Na troše Hery opražíme na mírném ohni ovesné vločky. Cukr, vejce a Heru utřeme do pěny, vmícháme vychladlé vločky, mouku a prášek do pečiva. Přidáme ořechy, můžeme přidat i rozinky a kokos - dle vlastní chuti. Na dobře vymazaný plech (raději použijeme pečící papír) děláme pomocí dvou lžiček z těsta hromádky. Pozor, trochu se roztečou, proto necháváme větší mezery. Pečeme v dobře vyhřáté troubě do zlatova. Z plechu sundáváme pomocí nože až po mírném vychladnutí.


Fotky receptu Kravince:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kravince
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles