Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Křehká pizza s bramborami a plísňovým sýrem

fotka Křehká pizza s bramborami a plísňovým sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Křehká pizza s bramborami a plísňovým sýrem:

400 g pevných salátových brambor, oloupaných a nakrájených na plátky  | 400 g sýra s bílou plísní (hermelín, brie)  | 2 ks hotové placky na pizzu  | 20 ks vypeckovaných černých oliv  | 2 lžíce čerstvého rozmarýnu nebo špetku sušeného  |  olivový olej na zakapání náplně

Postup přípravy receptu Křehká pizza s bramborami a plísňovým sýrem:

Brambory vsypte do hrnce s osolenou vařící vodou a vařte 5 až 7 minut. Neměly by být převařené, aby se při pečení nerozpadly. Troubu předehřejte na 200 °C (horkovzdušnou na 180 °C). Sýr nakrájejte na tenké plátky. Placky dejte na plech a rovnoměrně na ně rozdělte plátky brambor i sýra a olivy. Posypte rozmarýnem, zakapejte olivovým olejem, osolte, opepřete a asi 15 minut pečte.



Fotky receptu Křehká pizza s bramborami a plísňovým sýrem:

Křehká pizza s bramborami a plísňovým sýrem
Fotky vložil: uschi3 
Hodnocení receptu Křehká pizza s bramborami a plísňovým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !