Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.06. 2025
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křehké zelňáky

fotka Křehké zelňáky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Křehké zelňáky:

700 g polohr. mouky  | 1 kg kysaného zelí  | 4 vejce  | 400 g škvarků  | 1 lžička soli  |  pepř  |  mouka

Postup přípravy receptu Křehké zelňáky:

Škvarky umeleme na masovém strojku. Zelí necháme okapat a pokud je dlouhé, překrájíme je.
Na vál dáme zelí, škvarky, vejce, zasypeme moukou, osolíme a zaděláme těsto. To pak na pomoučněném vále vyválíme na slabší plát a vykrajujeme zelňáky. Zelňáky přendáme na plech, který nevymazáváme.
Ozdobně zelňáky poťukáme nožem do mřížek a pokud je chceme pikantní poprášíme pepřem. Pečeme je při 190 °C přibližně 14 minut.


Fotky receptu Křehké zelňáky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křehké zelňáky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !