Postup přípravy receptu Křenový bramborový salát:
Malé salátové brambory nebo rohlíčky vložte do osolené vody a přiveďte rychle do varu. Asi 20 minut vařte při mírné teplotě. Z uvařených brambor slijte hned vodu, přelijte studenou vodou a oloupejte. Položte je vedle sebe na talíř a počkejte, až z nich přestane stoupat pára. Můžete použít brambory uvařené předchozí den, oloupané, přikryté a uložené v chladu. Nakrájejte je na plátky. Vývar povařte se lžičkou soli a s nakrájenou cibulí. Přelijte tím bramborové plátky a nechejte asi 20 minut brambory vstřebávat tekutinu. Mají pak kořeněnou chuť. Marináda: vinný ocet rozmíchejte s hořčicí, kečupem, olejem, křenem a jogurtem. Do marinády vmíchejte brambory a ještě tentýž den podávejte.