Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krocan ve vinném aspiku

fotka Krocan ve vinném aspiku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Krocan ve vinném aspiku:

600 g pečeného krocana nebo husy  | 1 červená paprika  | 1 zelená paprika  | 3 lžičky želatiny  | 1 citron  | z 1/2 citronu šťáva  | 1/2 l bujonu  | dle chuti: sůl a pepř  | 1/2 sklenice vína  | několik snítek petrželky  | dle chuti: několik kaparů

Postup přípravy receptu Krocan ve vinném aspiku:

Krocana nakrájíme na malé kousky, papriky na proužky, citron pečlivě omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Do ohřátého bujonu vlijeme želatinu (rozpuštěnou v malém množství vody), zamícháme, osolíme a opepříme. Přidáme citronovou šťávu, víno a necháme mírně vychladnout. Formičky naplníme kousky masa, papriky, petrželky a kaparů, zalijeme je rosolem a 2 hodiny necháme tuhnout. Hotové zdobíme plátky citronu.



Fotky receptu Krocan ve vinném aspiku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krocan ve vinném aspiku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !