Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůta na madeiře v pomalém hrnci

fotka Krůta na madeiře v pomalém hrnci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 480 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Krůta na madeiře v pomalém hrnci:

750 g krůtích prsou  | 50-100 g žampionů nakrájených na plátky nebo konzervovaných, bez nálevu  | 180 ml slepičího vývaru  | 3 lžíce vína Madeira  | 1 lžíce citronové šťávy  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Krůta na madeiře v pomalém hrnci:

Maso osolte a opepřete. Všechny ingredience dejte do pomalého hrnce a vařte zakryté na slabší teplotě 6-8 hodin. Šťávu lze podle potřeby zahustit trochou kukuřičného škrobu rozmíchaného v trošce vody.


Fotky receptu Krůta na madeiře v pomalém hrnci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůta na madeiře v pomalém hrnci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !