Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krůtí prsa na šalvěji s ananasem, šlehačkou a brusinkami

fotka Krůtí prsa na šalvěji s ananasem, šlehačkou a brusinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Krůtí prsa na šalvěji s ananasem, šlehačkou a brusinkami:

4 plátky krůtích prsíček  | 4 lžičky šalvěje  | 8 plátků anglické slaniny  | dle chuti: sůl a čtyřbarevný pepř  | dle potřeby: trochu oleje  | 4 plátky ananasu  | 1 šlehačka  | dle chuti: naložené brusinky nebo rybíz jako brusinky

Postup přípravy receptu Krůtí prsa na šalvěji s ananasem, šlehačkou a brusinkami:

Krůtí plátky osolíme a opepříme. Položíme je na pekáček a na každý plátek dáme lžičku nasekané šalvěje. Přikryjeme dvěma plátky slaniny, zakápneme olejem a trochu podlijeme. Pečeme asi 25-30 minut. Na talíř položíme porci masa a vedle plátek ananasu, zastříkneme kopečkem šlehačky a na ni dáme lžičku brusinek. V létě je ideální maso zabalit do alobalu a upéct na grilu.


Fotky receptu Krůtí prsa na šalvěji s ananasem, šlehačkou a brusinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí prsa na šalvěji s ananasem,
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !