Použité suroviny receptu Krůtí řízečky v cibulové marinádě:
4 porce krůtí, příp. kuřecí maso
| 1 cibule
| dle chuti: hořčice
| dle chuti: kečup
| dle chuti: pepř, sůl a citron. šťáva
Postup přípravy receptu Krůtí řízečky v cibulové marinádě:
Maso nakrájíme na menší a tenké řízečky, naklepeme, osolíme a opepříme. Připravíme si marinádu z najemno nastrouhané cibule a dalších zbylých přísad (od oka). Necháme v marinádě do druhého dne. Poté vytáhneme, obalíme v hl. mouce a ihned zprudka smažíme. Měly by vzniknout křupavé řízečky. Protože se smaží rychle, tak je udělejte opravdu tenké, ať je maso hotové.
Fotky receptu Krůtí řízečky v cibulové marinádě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!