1 střední červená cibule ( na tenká kolečka)
| 16 rozčtvrcených minirajčátek
| 150 g nakrájeného na kostičky krůtího masa ze zbytků
| 1 hlávka ledového salátu nakrájemého na malé proužky
| 1 hrst čestvě usekané bazalky
| 1 lžíce hnědého cukru
| 40 ml vinného octa
| 1 lžíce olivového oleje
| sůl
| čerstvě umletý pepř
| Pita
| tortilla
| nebo arabský chléb na kornouty
Postup přípravy receptu Krůtí salát v kornoutu:
Ve velké nádobě smíchejte cibuli, rajčátka, krůtí maso, salát a bazalku. Obsah lehce posypte cukrem, pokapejte octem a olivovým olejem. Vše dobře zamíchejte, osolte a opepřete. Přikryjte pokličkou a uložte do chladničky na 2 hodiny k marinování. Salát plňte do kornoutů, které vzniknou stočením plátků Pity, tortilly nebo arabského chleba a ihned podávejte.
Fotky receptu Krůtí salát v kornoutu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!