Použité suroviny receptu Krůtí steak na roštu s bylinkovým máslem:
4 porce krůtích prsou
| 0,1 l oleje
| 80 g bylinkového másla
| 8 plátků žlutého melounu
| 2 kiwi
| 1 citron
| dle chuti: kořenící směs na drůbež a sůl
Postup přípravy receptu Krůtí steak na roštu s bylinkovým máslem:
Porce masa osolíme, okořeníme směsí na drůbež zakapeme olejem a necháme nejméně hodinu odležet. Potom maso vložíme na rozpálený rošt a pečeme za stálého otáčení 15 minut. Ovoce si nakrájíme na plátky, zakapeme citronovou šťávou rozmíchanou v 0,5 l vody a krátce prohřejeme. Na porce opečeného masa klademe kousky ovoce a kopeček bylinkového másla.
Fotky receptu Krůtí steak na roštu s bylinkovým máslem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!