Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuchařská pohotovost - Roastbeef s glazírovanou karotkou a cibulovými bramborami

fotka Kuchařská pohotovost - Roastbeef s glazírovanou karotkou a cibulovými bramborami
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Kuchařská pohotovost - Roastbeef s glazírovanou karotkou a cibulovými bramborami:

1 kg hovězí roštěné  | 100 ml oleje  | podle chuti: zelený sterilovaný pepř  | podle chuti: dijonská hořčice, pepř, sůl  | na glazírovanou karotku:  | 1 kg karotky  | podle potřeby: máslo, cukr, voda, sůl  | na cibulové brambory:  | 1 kg brambor  | 250 g šalotky  | 200 g másla  |  smetana  | podle chuti: zelená cibulka, pepř, sůl

Postup přípravy receptu Kuchařská pohotovost - Roastbeef s glazírovanou karotkou a cibulovými bramborami:

Roštěnou z mladého býka svážeme provázkem, aby měla hezký tvar, celou ji opepříme, potřeme dijonskou hořčicí, rozdrceným sterilovaným zeleným pepřem, trochou oleje a necháme nejlépe přes noc zaležet. Poté ji zprudka opečeme ze všech stran a dáme do trouby.
A přípravíme si obě přílohy.
Do rozpuštěného másla nasypeme trochu cukru, a až se rozpustí, přidáme kuličky nebo kolečka čerstvé karotky a krátce orestujeme. Zalijeme trochou vody a podusíme do měkka. Podle chuti můžeme dosolit.
Na rozpuštěném másle orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku a přidáme k ní uvařené brambory, které nahrubo našťoucháme. Přilijeme smetanu, osolíme, opepříme, a na závěr vmícháme do brambor nakrájenou zelenou cibulku.
Hotový roastbeefu zbavíme provázku, nakrájíme ho na tenké plátky a podáváme s glazírovanou karotkou a cibulovými bramborami. A pokud roastbeef zlehka přelijeme omáčkou ze silného vývaru, spolehlivě rozptýlíme nedůvěru i všechny pochybnosti týkající se anglické kuchyně.



Čtěte také článek o Kuchařské pohotovosti:

Kuchařská pohotovost zachrání vaše oslavy!



Fotky receptu Kuchařská pohotovost - Roastbeef s glazírovanou karotkou a cibulovými bramborami:

Kuchařská pohotovost - Roastbeef s glazírovanou karotkou a cibulovými bramborami
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Kuchařská pohotovost - Roastbeef s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !