Postup přípravy receptu Kudrnatá omeleta s mušlemi:
Na rozpáleném oleji na pánvi osmahneme pokrájenou cibulku a žampióny. Mezitím rozšleháme vejce se sójovou omáčkou, vodou, brandy, glutasolem, cukrem solí a krabí moučkou. Vaječnou směs vylijeme na pánev s cibulkou a žampióny. Po krátké chvíli nožem narušujeme okraj omelety a natáčením pánve přiléváme do vzniklých mezer řídkou vaječnou směs. Když začne omeleta tuhnout, přidáme konzervované mušle (čerstvé mušle osmahneme spolu se žampióny a cibulkou). Okraje omelety zalijeme lžící oleje, přiklopíme pokličkou a na mírním ohni necháme omeletu naskočit. Okraje omelety mají být "kudrnaté". Obložíme pokrájenými rajčaty, paprikami, okurkami a podáváme s bílým pečivem nebo chlebem.