250 g ztuženého tuku
| 250 g moučkového cukru
| 1 vanilkový cukr
| 250 g sušeného mléka
| 100 ml vody
| 120 g mletého kokosu
| podle chuti můžeme přidat vlnky či jiné oplatky, které rozdrtíme
| spařené a loupané mandle
| mletý kokos na obalení
Postup přípravy receptu Kuličky Raffaello:
Tuk dáme do kastrůlku a na mírném ohni rozpustíme.
Přidáme vodu a přisypeme cukry, které necháme rozpustit.
Necháme vychladnout a postupně přisypeme sušené mléko a strouhaný kokos(+ chceme-li, přidáme rozdrcené oplatky).
Vše řádně promícháme a vzniklou hmotu dáme do ledničky ztuhnout.
Až je hmota řádně ztuhlá děláme kuličky a do každé z nich zabalíme mandli a obalujeme v kokosu.
Můžeme podávat v papírových košíčcích.