Použité suroviny receptu Kuličky s višní a griotkou:
100 g čokolády na vaření
| 50 g ztuženého tuku
| 2-3 polévkové lžíce griotky
| 50 g strouhaných vlašských ořechů
| 50 g strouhaných lískových ořechů
| podle chuti: višňový alginát na naplnění
| podle potřeby: čokoládová rýže na obalení
Postup přípravy receptu Kuličky s višní a griotkou:
Čokoládu rozpustíme, smícháme s tukem a přimícháme nastrouhané ořechy. Těsto důkladně promícháme, ochutíme griotkou a necháme v lednici ztuhnout. Kuličky višňového alginátu obalíme v těstu a vytvarujeme do bonbonků. Obalíme v čokoládové rýži a necháme ztuhnout v lednici.
Fotky receptu Kuličky s višní a griotkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!