Vložil: | majlinka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuře na Moravance podle pana chirurga:
1 ks celého kuřete
| 1 lžíce dijonské hořčice
| 1 lžíce plnotučné hořčice
| 1 lžíce kremžské hořčice
| dvě skleničky Moravanky
| špetku soli
| máslo na vymazání pekáčku
Postup přípravy receptu Kuře na Moravance podle pana chirurga:
Kuře rozporcujeme na čtvrtky, vložíme do vymazaného pekáčku a pomažeme ho směsí ze všech tří hořčic, celé zalijeme 2 sklenicemi moravanky a dáme péct do trouby asi na 3/4 hodiny při 200 °C.
Podáváme s rýží nebo brambory.
Fotky receptu Kuře na Moravance podle pana chirurga:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!