Postup přípravy receptu Kuře na pánvi s burskými oříšky:
V malé misce vidličkou lehce prošleháme 1 bílek, přidáme 250 g kuřecího masa (bez kosti a kůže), nakrájeného na kostky, 3 lžičky solamylu a 1 lžíci sojové omáčky. Promícháme a vložíme na hodinu do chladničky. V pánvi rozehřejeme olej, marinované maso ještě jednou promícháme a po lžičkách je vkládáme na pánev. Opékáme dokud nezbělá (asi 2 minut), pak je přeložíme na cedník a necháme okapat. Z pánve až na jednu lžíci vylejeme olej a do zahřátého zbytku dáme 1/4 lžičky sladké nebo podle chuti ostré papriky, okapané maso a ještě další minutu opékáme. Pak přidáme lžičku solamylu, rozmíchanou ve lžíci sojové omáčky s 1 lžicí cukru, 2 lžícemi sherry (nebo tuzemského dezertního vína) a za stálého míchání pohybujeme pánví na malém ohni tak, aby se maso potáhlo jemnou glazurou. Nakonec přidáme 1/2 šálku slaných buráků a na šikmé proužky nakrájené 2 naťové cibulky.