Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuře v košilce:
1 kuře
| 1 lžíce bazalky
| polohrubá mouka, olej na smažení
| sůl
Postup přípravy receptu Kuře v košilce:
Kuře rozdělíme na 4 porce a každou porci posypeme bazalkou, kterou jsme krátce promnuli. Potom obalujeme v mouce tak, že mouku do každé porce hodně vtlačíme. Do nádoby vložíme porce výše asi 3 cm a smažíme dozlatova ze všech stran. Jako přílohu použijeme opečené brambory nebo bramborovou kaši.
Fotky receptu Kuře v košilce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!