Postup přípravy receptu Kuřecí frikasé v palačince:
Maso rozkrájíme na kostky velké asi 2 cm a okořeníme je solí, pepřem a lisovaným česnekem. Mouku se žloutky, vejcem, mlékem a 125 ml vody umícháme do řídkého těsta, které necháme 20 min. odpočinout. Oloupeme cibuli a nadrobno nakrájíme. Houby necháme okapat a rozčtvrtíme. Mrkev nahrubo nakrájíme a jarní cibulku nakrájíme na kolečka. Cibuli necháme zesklovatět na 1 lžíci přepuštěného másla, přidáme mrkev, jarní cibulku a houby, podusíme 8 min., zalijeme vývarem a uvaříme doměkka. Přidáme maso a smetanu a prohřejeme. Na zbývajícím přepuštěném másle usmažíme z těsta 8 palačinek. Vždy 2 upravíme na talíři, naplníme kuřecím frikasé a obložíme petrželkou.