Postup přípravy receptu Kuřecí kari s hrnkovým knedlíkem:
Kuřecí prsa odblaníme a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a necháme zesklovatět na rozehřátém másle. Přidáme maso, kari, sůl, med i podravku a dusíme asi 30 minut.
Během pečení podléváme podle potřeby vývarem. Jakmile je maso měkké, přidáme smetanu smíchanou s kečupem a hořčicí, podle potřeby omáčku zahustíme jíškou.
Na knedlíky smícháme všechny ingredience a nakonec vmícháme na kostičky nakrájené rohlíky. Těsto rozdělíme do tří olejem dobře vymazaných hrnků a uzavřeme je potravinářskou fólií. Hrnky vložíme do hrnce, do poloviny je zalijeme vodou a přiklopíme pokličku. Vaříme 30 minut, potom do jednoho hrnku doprostřed píchneme špejlí, pokud se těsto nelepí, tak jsou knedlíky hotové. Necháme je mírně vychladnout a nakrájíme na kolečka.
Kuřecí na kari s hrnkovým knedlíkem rozdělíme na talíře a ozdobíme plátky kiwi a brusinkami.