Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 29.12. 2024
Dnes má svátek Judita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí maso na jehle prokládané bílým chlebem

fotka Kuřecí maso na jehle prokládané bílým chlebem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuřecí maso na jehle prokládané bílým chlebem:

4 stehenní kuřecí řízky  | 1 světlý chléb, veka nebo bageta (nejlépe minimálně den stará)  | 200 g šunky vcelku  | 1 bobkový list  | dle potřeby: olivový olej  | dle chuti: grilovací kořenící směs  | dle chuti: sůl a pepř  | 4 dlouhé kovové špízové jehly

Postup přípravy receptu Kuřecí maso na jehle prokládané bílým chlebem:

Každý řízek nakrájíme na čtyři díly, osolíme, opepříme a případně zasypeme oblíbenou kořenící směsí. Zacákneme olejem a necháme chvíli odpočinout.
Mezitím nakrájíme šunku na kostky a chleba na malé plátky, které budou 1,5 cm silné a velké přibližně jako maso.
Všechno včetně bobkových listů poctivě rozdělíme na čtyři díly a střídavě napícháme na jehly.
Špízy položíme na plech, pokapeme olejem a pečeme v hodně vyhřáté troubě 30-40 minut. Během pečení jednou obrátíme.


Fotky receptu Kuřecí maso na jehle prokládané bílým chlebem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí maso na jehle prokládané bílým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !