Postup přípravy receptu Kuřecí maso s pórkem, žampióny a sterilovaným hráškem:
Kuřecí maso nakrájíme na silnější nudličky, přidáme trochu škrobu, koření čína a trochu vody a maso v tom promícháme a necháme asi hodinu uležet. Pak ho na rozpáleném oleji opečeme dozlatova. Přidáme znovu koření čína více či méně, záleží na každém z nás, jak je zvyklý kořenit, hlavičky žampiónů rozkrájené na půlku a mícháme, dokud nejsou prohřáté. Pak přidáme sojovou omáčku, worčestr a na doladění chuti trochu soli. Pak přidáme hrášek, který lehce prohřejeme, aby se nerozpatlal. To pak neni ono. Na úplný konec přidáme pórek. Ten já krájím na asi 2 cm špalíčky, které ještě rozrojím na 4 díly. Dělám to takhle proto, aby se pórek na pánvi nerozmatlal. Nechávám ho zase jen trošku prohřát, aby byl hezky křupavej- né syrovej.