Vložil: | Kamilkas |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuřecí plátky po čínsku:
1 kg kuřecích prsou (nakrájených na plátky)
| 3-4 bílky
| 3 lžíce oleje
| 3 lžíce rýžového vína nebo sherry
| 2 proužky čerstvého zázvoru (nemusí být)
| 1 lžíce solamylu
| 1 lžíce vody
| 1 lžička soli
| 2 cibule (nasekané najemno)
Postup přípravy receptu Kuřecí plátky po čínsku:
Maso omočíme ve směsi z bílků rozšlehaných vidličkou, solamylu, vína, soli, vody a cibule. Na pánvi rozpálíme olej, klademe na něj maso obalené v těstíčku a několik minut smažíme. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Kuřecí plátky po čínsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!