Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí prsa se zapečeným hermelínem

fotka Kuřecí prsa se zapečeným hermelínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuřecí prsa se zapečeným hermelínem:

500 g kuřecích prsou  | 100 g sýr s bílou plísní (hermelín)  | 1 lžička soli  | 1/2 lžičky bílého pepře  | 3 lžíce oleje  | 1 lžíce sójové omáčky  | 1 lžíce polohrubé mouky

Postup přípravy receptu Kuřecí prsa se zapečeným hermelínem:

Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na plátky, případně lehce naklepeme. Plátky po obou stranách posolíme a popepříme. V pánvi rozpálíme olej a plátky masa po obou stranách prudce opečeme, podlejeme vodou a dusíme pod pokličkou 10 min. Potom přidáme sójovou omáčku a ještě podusíme 5 min. Šťávu zahustíme moukou rozkvedlanou v trošce vody a ještě chvíli povaříme. Plátky masa vyjmeme a položíme na talíř a poklademe plátky hermelínu a dáme zapéct do mikrovlnky. Servírujeme na talíř, poléváme šťávou, obložíme zeleninou a jako příloha se hodí rýže.


Fotky receptu Kuřecí prsa se zapečeným hermelínem:

Kuřecí prsa se zapečeným hermelínem
Kuřecí prsa se zapečeným hermelínem
Fotky vložil: Silra 
Hodnocení receptu Kuřecí prsa se zapečeným hermelínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !