Postup přípravy receptu Kuřecí prsíčka na kari s broskvemi a mandlemi:
Rozmrazená kuřecí prsíčka dobře omyjeme, osušíme, po délce rozpůlíme, osolíme a poprášíme kari kořením. Na pánvi rozehřejeme tuk a maso na něm po obou stranách opečeme. Přilijeme víno, pánev zakryjeme pokličkou a na malém ohni asi 25 minut dusíme doměkka. Ke konci doby přilijeme trochu studené vody, v níž jsme rozmíchali škrobovou moučku. Mezitím přelijeme vařící vodou broskve, oloupáme je, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na dílky. Pak je vložíme spolu s nakrájenými mandlemi do pánve k masu a na malém ohni zahřejeme. Odděleně zahřejeme brandy, nalijeme je do naběračky a stranou od ohně zapálíme, hořícím brandy přelijeme obsah pánve a hned neseme na stůl.