Postup přípravy receptu Kuřecí prsíčka se zeleninou a citronovou omáčkou:
Mrkev, černý kořen a pórek očistíme a pokrájíme. Mrkev a černý kořen vaříme 6 - 8 min. ve větším množství osolené vody. Scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Rozehřejeme 3 lžíce přepuštěného másla a zeleninu na něm dusíme 6 - 8 min. Osolíme ji a opepříme. Vmícháme petrželku a hořčici a udržujeme teplé. Řízky omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Rozehřejeme 2 lžíce přepuštěného másla a maso na něm opékáme 12-15 min., přitom častěji obracíme. Vyjmeme a udržujeme teplé. Do pánve přidáme citronovou štávu i kůru a vývar a zvolna vaříme 3 min. Osolíme, opepříme a přisladíme. Maso rozkrájíme a upravíme na talíře s hořčicovou zeleninou a citronovou omáčkou.
Příloha:
Podáváme s vařenými bramborami.
Fotky receptu Kuřecí prsíčka se zeleninou a citronovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!