Postup přípravy receptu Kuřecí prsíčka v hermelínové omáčce s oregánem:
Kuřecí prsíčka naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme Podravkou, oregánem a zakapeme olejem. Přemístíme do mikrotenového sáčku nebo misky a necháme přes noc marinovat.
Kuřecí prsa po obou stranách orestujeme na oleji, jakmile jsou hotová, vytáhneme je a umístíme někam do tepla.
V době, kdy se restujeme maso, smícháme smetanu s drobně nakrájenými kostičkami Hermelínu, přidáme ještě 1 lžičku oregána, trochu osolíme - tuto směs nalijeme do pánve s výpekem a prohříváme aby se sýr rozpustil (abychom měli omáčky víc můžeme přidat i trochu kuřecího vývaru). Jakmile je omáčka pěkně hladká, vrátíme zpátky do pánve restovaná kuřecí prsa, prohřejeme - na každou jednotlivou porci ještě položíme jako bonus silnější plátek hermelínu, který se během prohřívání krásně nataví.