Použité suroviny receptu Kuřecí salát se zelenými fazolemi:
800 g vařeného nebo dušeného kuřecího masa
| 500 g mražených fazolových lusků
| 1 velká cibule
| 4 rajčata
| 100 plněných oliv
| 6 lžic sladké smetany
| 3 lžíce vinného octa
| 1 lžíce ostré hořčice
| špetka soli
| špetka cukru
Postup přípravy receptu Kuřecí salát se zelenými fazolemi:
Kuře vykostíme, zbavíme kůže a maso nakrájíme. Fazolové lusky zalijeme šálkem osolené vody a pod pokličkou dusíme asi 12 minut. Dáme na sítko a necháme odkapat. Oloupanou cibuli a olivy nakrájíme na kolečka, rajčata na osminky. Smetanu smícháme s octem, kořčicí, cukrem a solí. K drůbežímu masu přidáme lusky, cibuli, rajčata a olivy a promícháme. Zalijeme marinádou a necháme hodinu odležet.
Fotky receptu Kuřecí salát se zelenými fazolemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!