Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.03. 2025
Dnes má svátek Bedřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kvaska

fotka Kvaska
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Kvaska:

1 hlávka čínského zelí  | špetka soli  | špetka pepře  | 1 lžíce kopru  | 2 listy černého rybízu  | 1 vinný list  | 4 kuličky nového koření

Postup přípravy receptu Kvaska:

Čínské zelí rozebereme na jednotlivé listy, opláchneme, poškozené části vykrojíme, listy rozřízneme podélně a pak příčně cca na 1 cm proužky, do nádoby vložíme listy černého rybízu, vinný list, 4 kuličky nového koření, plátek cibule, snítku kopru, vložíme vrstvu nakrájeného zelí a opět proložíme listím a plátkem cibule a opět vložíme vrstvu nakrájeného zelí - opakujeme, na povrch vložíme list černého rybízu a vinný list, snítku kopru a zalejeme převařeným solným roztokem / 60 g soli na 1 lit vody a jedna lžička cukru / uzavřeme a necháme v teple cca 7 dní kvasit a následně uložíme do chladné a temné místnosti.


Fotky receptu Kvaska:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kvaska
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !